Weddings & Events

Innesto in Asten, een unieke en bijzondere locatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerestyled. Een prachtige locatie met een sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. Gelegen in het groen en de perfecte locatie voor jullie bruiloft, evenement of als cateringpartner.

Het sfeervolle, warme interieur met moderne accenten heeft alles in huis om u een dag te bezorgen. Bij Innesto gastvrijheid is bedoeld. Met humor en liefde!

DSD 9255 2

Vol trots presenteren wij ons allereerste weddingmagazine (YAY!).
‘OH HAPPY DAY’ is een verzameling van tips, allerlei informatie op het gebied van trouwen (neem het ene iets serieuzer dan het andere ;) ) en niet te vergeten: aanbevelingen van trouwleveranciers. Plan nu jullie kennismaking en ontvang het weddingmagazine GRATIS!

LotteenRick,CharlotteFotografie1
DSC 5677

Weddingteam INNESTO geen getrouwd stel, maar wel veel samen! Én allebei veel kennis en ervaring op het gebied van trouwen. Danny & Karlijn vormen samen het ‘wedding & events’ team van INNESTO.

Ruim 10 jaar geleden leerden ze elkaar kennen op de werkvloer bij INNESTO. Later nam Danny samen met zijn partner René de zaak over en ging Karlijn aan de slag als accountmanager bij Grolsch. Met Peroni in het assortiment moest INNESTO natuurlijk toegevoegd worden aan het klantenbestand. Daarnaast was Karlijn ook nog eens veel te vinden bij INNESTO als BABS. Uiteindelijk kwam in 2022 het genieuze idee om een wedding team op te zetten. En zo is dit olijke duo tot stand gekomen. Willen jullie trouwen bij INNESTO? Dan heb je dus met deze twee van doen!

Aan de ene kant Danny, die beter bekend staat als een vrolijke, enthousiaste, en perfectionische doorpakker met een energie level waar je U tegen. Met zijn creativiteit komen ideeën tot stand die net dat beetje anders zijn dan je gewend bent.

Maar soms is het ook goed om deze enthousiasteling een klein beetje af te remmen en structuur aan te brengen. Als trouw- en evenementenmanager is Karlijn verantwoordelijk voor de afspraken en planning. Ze is altijd van alles op de hoogte en kent de leukste en meest originele leveranciers op elk gebied.

TROUWCONTACT
 
(06) 81337842 (whatssapplijn)
 
 events@innesto.nl

1(4van4)
P&LMVF 885

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design  |  Foto's: Charlotte Fotografie Someren