Weddings & Events

Innesto in Asten, een unieke en bijzondere locatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerestyled. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. Gelegen in het groen en de perfecte locatie voor uw event!

Het sfeervolle, warme interieur met moderne accenten heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Danny Driessen begeleid en organiseert de events van begin tot eind. Zijn aanpak is persoonlijk en altijd erg betrokken bij zijn gasten.

Bij Innesto ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is.

Feesten vinden plaats in onze feesthoeve, diners in het restaurant. Ontvangsten, afhankelijk van het aantal gasten, kunnen plaats hebben op een van de terrassen, of bij slecht weer in onze wijnbodega bij het knapperend haardvuur.

Weddings
Een huwelijksdag is voor ieder aanstaande bruidspaar een bijzondere aangelegenheid. Er moet ontzettend veel geregeld en gepland worden. Bij Innesto weten we daar alles van, daarom nemen wij u de zorg uit handen voor een perfect verzorgd huwelijksfeest. Als er één dag in je leven perfect moet verlopen dat is het wel de dag waarop je trouwt. Jullie trouwdag die je nooit vergeten mag.

Events
Innesto is één van de mooiste event locaties in de regio en heeft buiten dat een riante parkeerplaats en een privé-terras. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Bourgondisch, kwaliteit boven kwantiteit, lekker lang tafelen, jullie houden van goede wijnen en heerlijk eten. La vita è bella!

Een trouwlocatie, is niet zomaar iets. Het vormt het decor voor een huwelijksdag. Landelijk trouwen is de trend voor de komende jaren. Trouwen bij Innesto zorgt voor een indrukwekkende bruiloft. Waar persoonlijkheid, kwaliteit en entourage centraal staan.

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen 
beoordeeld met een 9,5

Buiten trouwen maakt je huwelijksceremonie nog specialer! De geur van verse bloemetjes aan de stoelen en het fluiten van de vogels op de achtergrond zorgen voor een romantische en ongedwongen sfeer. Gedurende de zomermaanden in het middagzonnetje en tussen de felgekleurde bloemen elkaar het jawoord geven. Maar ook tijdens het dwarrelen van de eerste sneeuwvlokjes terwijl je wordt opgewarmd door de warmte van een vuurkorf.

Officiële trouwlocatie. Willen jullie de hele dag op één locatie blijven? Dan ben jij niet de enige. Ongeveer zeventig procent van alle bruidsparen wil dat namelijk ook. En het is dan goed om te weten dat INNESTO één van die locaties is.

U kunt uw huwelijksceremonie laten plaatsvinden in onze sfeervolle trouwzaal, onze kleinschalige wijnbodega, of natuurlijk in onze open weddingchapel. Ja u leest het goed, wij hebben vanaf nu onze eigen open weddingchapel. In onze sfeervol nieuw aangelegde achtertuin, kun u trouwen in een open trouw kapel, omringt door groen.

Deze plek is eigenlijk gewoon een stukje Italië in Nederland, waardoor je de hele dag een ontspannen vakantiegevoel hebt! Trouwen op een sprookjesachtige locatie.

LIVEBLOG MAATREGELEN WEDDINGS

De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos.

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:

Take away & delivery
wo t/m zo vanaf 16.00uur

Ristorante
za & zo vanaf 12.00uur

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design  |  Foto's: Charlotte Fotografie Someren