Weddings & Events

Innesto in Asten, een unieke en bijzondere locatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerestyled. Een prachtige locatie met een sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. Gelegen in het groen en de perfecte locatie voor uw evenement!

Het sfeervolle, warme interieur met moderne accenten heeft alles in huis om u een dag te bezorgen. Danny Driessen begeleidt en organiseert de evenementen van begin tot eind. Zijn aanpak is persoonlijk en altijd erg betrokken bij zijn gasten.

Bij Innesto gastvrijheid is bedoeld.

Feesten vinden plaats in onze feesthoeve, diners in het restaurant. Ontvangsten, afhankelijk van het aantal gasten, kunnen plaats hebben op een van de terrassen, of bij slecht weer in onze wijnbodega bij het knapperend haardvuur.

Bruiloften
Een huwelijksdag is voor ieder aanstaande bruidspaar een bijzondere aangelegenheid. Er moet veel veel veel gepland en gepland worden. Bij Innesto weten we daar alles van, daarom nemen wij u de zorg uit handen voor een perfect verzorgd huwelijksfeest. Als er één dag in je leven perfect moet verlopen dat is het wel de dag je trouwt. Jullie trouwdag die je nooit vergeten mag.

Evenementen
Innesto is één van de mooiste evenementenlocaties in de regio en heeft buiten dat een riante parkeerplaats en een privé-terras. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, resultaat het team kan inspelen op uw wensen. Bourgondisch, kwaliteit boven kwaliteit, lekker lang tafelen, jullie houden van goede wijnen en heerlijk eten. La vita en bella!

Catering
Een congres, personeelsfeest of jubileum organiseren? Ga je trouwen of wil je gewoon een knalfeest geven? Wij helpen je graag! Samen gaan we aan de slag om jouw evenement tot een succes te maken. Eerst vragen we je het hemd van het lijf. Zo komen we tot een passend en creatief concept. Met het meest smaakvolle eten en drinken. Vers bereid met pure producten, verrassend en duurzaam. Met de juiste inrichting, styling en entertainment. We hanteren een regel: Jullie event moet top zijn! Een tien.

InnestoKapel16 07 23(2)

WEDDINGS & EVENTS TEAM Bestaande uit Danny Driessen & Karlijn Vlielander. In een professionele en aangename sfeer zorgen wij voor de nodige ondersteuningen organisatie van jullie huwelijksdag. 

Danny Driessen begeleid en organiseert jullie huwelijksdag van begin tot eind. Een vrolijke, gezellige, en energieke Danny staat altijd klaar voor onze koppels. Een energie level waar je U tegen zegt. Met zijn creativiteit zorgt hij ervoor dat ideeën net dat beetje anders zijn dan je gewend bent. 

Karlijn Vlielander is de trouw- en evenementenmanager van INNESTO. Karlijn brengt structuur in de organisatie en planning. Een ongedwongen sfeer, onbezorgd genieten en warme & oprechte gezelligheid, wat er ook nog eens prachtig uitziet. Karlijn is altijd van alles op de hoogte en kent de leukste en meest originele leveranciers op elk gebied.

Met humor & liefde, waar niks moet en alles mag, waar de mogelijkheden oneindig zijn.

AFSPRAAK MAKEN? Mail ons naar events@innesto.nl of stuur ons een bericht naar de 'trouwtelefoon' T 06 81337842. We geven hierbij een rondleiding en bespreken alle mogelijkheden en wensen. Tevens krijgen jullie diezelfde dag alle informatie mee! Wij horen graag van jullie!

Een trouwlocatie, is niet zomaar iets. Het vormt het decor voor een huwelijksdag. Landelijk trouwen is de trend voor de komende jaren. Trouwen bij Innesto zorgt voor een indrukwekkende bruiloft. Waar persoonlijkheid, kwaliteit en entourage centraal staan.

Buiten trouwen maakt je huwelijksceremonie nog specialer! De geur van verse bloemetjes aan de stoelen en het fluiten van de vogels op de achtergrond zorgen voor een romantische en ongedwongen sfeer. Gedurende de zomermaanden in het middagzonnetje en tussen de felgekleurde bloemen elkaar het jawoord geven. Maar ook tijdens het dwarrelen van de eerste sneeuwvlokjes terwijl je wordt opgewarmd door de warmte van een vuurkorf.

Officiële trouwlocatie. Willen jullie de hele dag op één locatie blijven? Dan ben jij niet de enige. Ongeveer zeventig procent van alle bruidsparen wil dat namelijk ook. En het is dan goed om te weten dat INNESTO één van die locaties is.

U kunt uw huwelijksceremonie laten plaatsvinden in onze sfeervolle trouwzaal, onze kleinschalige wijnbodega, of natuurlijk in onze open weddingchapel. Ja u leest het goed, wij hebben vanaf nu onze eigen open weddingchapel. In onze sfeervol nieuw aangelegde achtertuin, kun u trouwen in een open trouw kapel, omringt door groen. Deze plek is eigenlijk gewoon een stukje Italië in Nederland, waardoor je de hele dag een ontspannen vakantiegevoel hebt! Trouwen op een sprookjesachtige locatie.

De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos.

P&LMVF 885

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design  |  Foto's: Charlotte Fotografie Someren