PAASBRUNCH

Tijdens de heerlijke paasbrunch eerste paasdag van INNESTO kunt u genieten van een heerlijk en uitgebreide tafel vol paasgerechtjes. Aan het einde van deze brunch, kunt u nagenieten tijdens een heerlijk dessert met diverse soorten zoete lekkernijen. Boek nu via onderdaande link jullie tafel!

Treed de Italiaanse wereld van heerlijke dranken, bijzonder lekker eten en een waanzinnig interieur. Pure smaken met Italiaanse flair. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol! Reserveer nu je tafeltje! woensdag t/m zondag vanaf 16.00uur.

Ristorante 

Innesto vlag

Ons restaurant kenmerkt zich door haar warme uitstraling en de sfeervolle inrichting. Innesto is een gezellig Italiaans restaurant dat gebruik maakt van pure, authentieke & eerlijke producten. Een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Al onze gerechten zijn dagvers en worden huisgemaakt la vita è bella.  

Pure smaken met Italiaanse flair. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol!

Bij Innesto ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is.

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is de unieke eventlocatie in de regio voor jullie huwelijk, privé evenementen of zakelijke bijeenkomsten.

Voor een goede beleving van de locatie kunt u het beste een kijkje komen nemen. Wij leiden u graag rond, waarbij wij u alle mogelijkheden kunnen vertellen.
We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

© Innesto 2024   |   Ontwerp: Orange CC

Foto: Charlotte Fotografie Someren