INNESTO IS WEER OPEN Innesto is ‘coronaproof‘ gemaakt met onder meer een herindeling van het restaurant met ruim voldoende afstand tussen de tafels. Onze terrassen hebben een gehele metamorfose ondergaan. Een compleet nieuw terras is er aangelegd en overdekt. Deze plek is eigenlijk gewoon een stukje Italië in Nederland, waardoor je de hele dag een ontspannen vakantiegevoel hebt! U kunt bij ons heerlijk  dineren, terrassen en lekker ontspannen. Wij hebben u gemist.

Vanavond zullen wellicht aanvullende maatregelen gelden in de horeca, mochten deze bekend zijn zullen wij u duidelijk informeren. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in INNESTO, daar zijn wij u erg dankbaar voor!

Geniet veilig en vertrouwd bij Innesto in Asten! 
OPENINGSTIJDEN WO T/M ZO VANAF 16.00UUR

Onze passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Innesto is een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de salades, pasta's en pizza's niet ontbreken. La vita è bella! 

Innesto_Danny Driessen en Rene Verstappen

Ristorante

Innesto vlag

Een droom is werkelijkheid geworden. Onze gedeelde passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Wij staan garant voor gezelligheid, gastvrijheid en bourgondisch genieten! 

Een restaurant waar iedereen welkom is. INNESTO voelt als een hechte 'familie'. Bij INNESTO kan je ontspannen, heerlijk eten en drinken. Ruik de bomen en hoor de vogels.

NIEUW IN 2020 | Presenteren wij ons nieuw aangelegd terras, in een sfeervol nieuw aangelegde tuin. Speciaal voor feestelijke gelegenheden. Daarnaast kan er ook getrouwd worden in onze sfeervole tuin, en kunt u trouwen in een open trouw kapel, omringt door groen. Deze plek is een stukje Italië in Asten!  Het genieten kan beginnen. La vita è bella!

Ontspannen in onze mooie natuur rondom Asten!

Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol 

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste feest locaties in de regio en heeft buiten dat twee privé terrassen en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven.

IETS TE VIEREN? De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos. Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

Corona & Feesten? Wij krijgen vele vragen van onze gasten of een feest buiten ook mogelijk is. Het duidelijke antwoord daarop is jazeker. Wij hebben een nieuw terras aangelegd speciaal geschikt voor diners, feesten en borrels! Samen met u, veilig en vertrouwd!

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen
beoordeeld met een 9,6

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:
wo t/m zo vanaf 16.00

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design 

Foto: Charlotte Fotografie Someren