PAASBRUNCH EERSTE PAASDAG

Brunchen met Pasen is de perfecte activiteit voor de hele familie. Bij aankomst verwelkomen wij u op feestelijke wijze met een welkomstdrankje.

Tijdens de heerlijke paasbrunch van INNESTO kunt u genieten van een heerlijk en uitgebreide tafel vol lekkernije. Aan het einde van deze brunch, kunt u nagenieten tijdens een heerlijk dessert met diverse soorten zoete lekkernijen. 

Treed de Italiaanse wereld van heerlijke dranken, bijzonder lekker eten en een waanzinnig interieur. Pure smaken met Italiaanse flair. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol! Reserveer nu je tafeltje! woensdag t/m zondag vanaf 16.00uur.

INNESTO | TAKE AWAY Ge niet van de rijkelijke Italiaanse keuken, zoals u van ons gewend bent. U hoeft niets meer te doen, enkel bestellen en Buon Appetito! woensdag t/m zondag vanaf 16.00uur

Ristorante 

Innesto vlag

Ons restaurant kenmerkt zich door haar warme uitstraling en de sfeervolle inrichting. Innesto is een gezellig Italiaans restaurant dat gebruik maakt van pure, authentieke & eerlijke producten. Een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Al onze gerechten zijn dagvers en worden huisgemaakt la vita è bella.  

Pure smaken met Italiaanse flair. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol!

Bij Innesto ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is.

Eerlijk, Bourgondisch en Smaakvol

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste feest locaties in de regio en heeft buiten dat twee privé terrassen en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven. Een ruime opzet met een zeer knus karakter.

IETS TE VIEREN? De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos. Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

GA JIJ TROUWEN? | Danny Driessen begeleidt en organiseert de evenementen van begin tot eind. Zijn aanpak is persoonlijk en altijd erg betrokken bij zijn gasten. Meer informatie? events@innesto.nl

CATERING | We helpen je graag! Samen gaan we aan de slag om jouw event tot een succes te maken. We hanteren een regel: Jullie event moet top zijn! Een tien.

© Innesto 2022   |   Ontwerp: Orange Design 

Foto: Charlotte Fotografie Someren