TERRAS INFO | Vanwege de aangepaste maatregelen, mogen wij weer vanaf 28 april gasten ontvangen op ons (overdekt) terras! Yoehoe... Ons terras is geopend woensdag t/m zondag vanaf 12.00uur. Wij serveren de gehele dag onze 'normale' dinerkaart. Het terras is voorzien van voldoende warmte lampen, lekker eten, drinken en heel veel gezelligheid. Reserveren mag ook aan de deur. Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen! la vita è bella. 

KONINGSDAG GEOPEND VOOR TAKE AWAY & DELIVERY

INNESTO | DELIVERY & TAKE AWAY Innesto bezorgen we bij je thuis. En je kunt natuurlijk ook langs komen om je bestelling af te halen! Onze Innesto Favorieten staan in onze vernieuwde menukaart (voorgerechten, pasta’s, pizza’s en desserts). En natuurlijk mag Tutti a Mangiare at Home niet ontbreken. Samen genieten van eerlijke & bourgondische gerechtjes. 

Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol. Geniet van de rijkelijke Italiaanse keuken, zoals u van ons gewent bent. U hoeft niets meer te doen, enkel bestellen en Buon Appetito! 

WO - ZO | 16.00 - 21.00 | 0493 692406 | Bereikbaar vanaf 14.00uur
Bezorgen in Gemeente Asten en Someren (incl. Ommel, heusden, someren-eind, Someren Heide, Vlierden & Liessel) Wij bezorgen vanaf €25,00 en rekenen €3,50 bezorgkosten per bestelling.

MOEDERDAG | Wil je echt iets bijzonders? Geniet met Moederdag van een heerlijke wijntour gecomplimenteerd met heerlijke Italiaanse hapjes. Heerlijk dagje wijn proeven, gewoon in Asten en omgeving.

Innesto_Danny Driessen en Rene Verstappen

Ristorante 

Innesto vlag

Ons restaurant kenmerkt zich door haar warme uitstraling en de sfeervolle inrichting. Innesto is een gezellig Italiaans restaurant dat gebruik maakt van pure, authentieke & eerlijke producten. Een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Al onze gerechten zijn dagvers en worden huisgemaakt la vita è bella.  

Pure smaken met Italiaanse flair. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol!

Bij Innesto ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is.

Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol 

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste feest locaties in de regio en heeft buiten dat twee privé terrassen en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven. Een ruime opzet met een zeer knus karakter.

IETS TE VIEREN? De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos. Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen
beoordeeld met een 9,6

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:
wo t/m zo vanaf 12.00

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2021   |   Ontwerp: Orange Design 

Foto: Charlotte Fotografie Someren