La vita è bella! Onze passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Innesto is een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Een enthousiast keukenteam, die creativiteit en passie tot uiting kunnen brengen in onze keuken.

Een centraal gelegen oase van rust. Geniet op ons royaal terras! In Italiaanse sferen zult u zich wanen op vakantie. ''Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren''

Innesto_Danny Driessen en Rene Verstappen

Ristorante

Innesto vlag

Een droom is werkelijkheid geworden. Onze gedeelde passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair.

Een restaurant waar iedereen welkom is. INNESTO voelt als een hechte 'familie'. Bij INNESTO kan je ontspannen, heerlijk eten en drinken. Ruik de bomen en hoor de vogels.

Het genieten kan beginnen. La vita è bella!

ITALIAN CHRISTMAS VIBES

Graag nodigen wij u uit voor het mooiste feest van het jaar! Tijdens de kerstdagen geniet u bij Innesto op z’n Italiaans… Met familie, vrienden of lekker met z’n tweeën. Gezellige wintersferen en culinaire verrassingen. Bekijk ons kerstprogramma

KERSTPROGRAMMA 2019

Italian Christmas Vibes  Kerstprogramma 2019
Graag nodigen wij u uit voor het mooiste feest van het jaar

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste locatie in de regio en heeft buiten dat een privé terras en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven.

Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen
beoordeeld met een 9,6

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:
woensdag t/m zondag
vanaf 16.00 uur 

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design | Foto: Charlotte Fotografie Someren