La vita è bella! Onze passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Innesto is een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Een enthousiast keukenteam, die creativiteit en passie tot uiting kunnen brengen in onze keuken.

Vanaf 27 november is onze locatie omgetoverd in kerstsferen, beleef de winterse wondere wereld van innesto.

Italian Christmas Vibes | Kerstprogramma 2019 Graag nodigen wij u uit voor het mooiste feest van het jaar. Laat u verrassen met een keur aan kleine Italiaanse gerechtjes. U hoeft niets te kiezen. Laat onze keuken brigade u in de watten leggen. De tafels zullen Bourgondisch gevuld worden, met overheerlijke gerechtjes.

Het Tutti a Mangiare kerstdiner is waar Italiaanse keuken voor staat, samen gezellig tafelen. Nieuw dit jaar is dat u niet twee maar drie dagen kunt genieten met kerst, wij zijn kerstavond, eerste en tweede kerstdag geopend. 

Innesto_Danny Driessen en Rene Verstappen

Ristorante

Innesto vlag

Een droom is werkelijkheid geworden. Onze gedeelde passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair.

Een restaurant waar iedereen welkom is. INNESTO voelt als een hechte 'familie'. Bij INNESTO kan je ontspannen, heerlijk eten en drinken. Ruik de bomen en hoor de vogels.

Het genieten kan beginnen. La vita è bella!

Geniet van een bijzondere kerst bij Innesto. Wij verzorgen een complete en zeer smakelijke kerst. 

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste locatie in de regio en heeft buiten dat twee privé terrassen en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven.

KERST- & NIEUWJAARSBORRELS | De feestelijke periode van het jaar komt snel dichterbij. Een prachtige gelegenheid om uw medewerkers in ontspannen of juiste chique setting te bedanken voor hun inzet.

Wij organiseren graag samen met u een intieme borrel of juist een groots feestelijk diner. Hierbij combineren we een spetterend avondprogramma met een mooie entourage, terwijl onze gastvrijheid en service uw verwachtingen overtreffen. Een heerlijke avond bij INNESTO zorgt niet alleen voor een perfecte afsluiting van het jaar, maar ook voor een prachtig begin van 2020!

Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen
beoordeeld met een 9,6

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:
woensdag t/m zondag
vanaf 16.00 uur 

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design 

Foto: Charlotte Fotografie Someren