BEZORGEN & AFHALEN | Op last van de overheid hebben wij zondag 15 maart om 18.00uur ons restaurant gesloten. Deze sluiting van INNESTO gaat tenminste duren tot 6 april. Maar geen zorgen, dan bezorgen wij het eten toch gewoon bij je thuis!

U kunt afhalen en laten bezorgen tijdens onze normale openingstijden woensdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00uur. Wij bezorgen enkel in de gemeente Asten & Someren! Zie ons afhaal & Bezorg menu.

U kunt vanaf 15.00uur uw bestelling doorbellen! Zodat er geen wachtrijen ontstaan aan de telefoon en in ons afhaal gedeelte. Zo kunnen wij u de service garanderen die u van ons gewend bent!

Sinds een week is INNESTO een afhaal & bezorg restaurant geworden en dat is even wennen maar wat zijn wij blij met jullie steun! Daar zijn wij hééél dankbaar voor. Hopend dat u de komende periode nog veel bij ons zult bestellen. We moeten, en zullen blijven werken voor ons restaurant! Om te kunnen doen wat wij het liefste doen. Gasten in de watten leggen. Pas goed op u zelf en elkaar!

PASEN 2020 | INNESTO PAASBOX | Innesto maakt de paasbrunch dit jaar extra lekker en makkelijk met de Innesto Paasbox. Met deze box haalt u alles in één keer in huis voor een complete en zeer rijkelijke paasbrunch. De Paasbox van INNESTO neemt al het werk uit handen. Jij hoeft niet meer te bedenken wat je allemaal op tafel zet: alle lekkere producten zitten al in de box. Bekijk hieronder voor meer informatie.

Wat zit er allemaal in de INNESTO Paasbox? Luxe broodsoorten, Feeststol, Vers fruit, Italiaanse vleeswaren, Kazen, Vissoorten, Pastasalade, Jus Orange, Gekookte eitjes, Zoetigheden, Nutella Cheesecake. Wil jij genieten van een heerlijk en onbezorgde paasbrunch? De box kost €24,50 p.p. en is te bestellen vanaf 2 personen. U kunt uw box bestellen via T 0493 692406

U kunt de INNESTO PAASBOX bestellen tot 10 april. Wij komen deze bezorgen of afhalen, eerste of tweede paasdag!

Innesto_Danny Driessen en Rene Verstappen

Ristorante

Innesto vlag

Een droom is werkelijkheid geworden. Onze gedeelde passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Wij staan garant voor gezelligheid, gastvrijheid en bourgondisch genieten! 

Een restaurant waar iedereen welkom is. INNESTO voelt als een hechte 'familie'. Bij INNESTO kan je ontspannen, heerlijk eten en drinken. Ruik de bomen en hoor de vogels.

VANAF APRIL 2020! Presenteren wij ons nieuw aangelegd terras, in een sfeervol nieuw aangelegde tuin. Speciaal voor feestelijke gelegenheden. Daarnaast kan er ook getrouwd worden in onze sfeervole tuin, en kunt u trouwen in een open trouw kapel, omringt door groen. Deze plek is een stukje Italië in Asten!  Het genieten kan beginnen. La vita è bella!

VERNIEUWINGEN INNESTO 2020! Naast ons nieuwe terras, zullen wij doorgaan, met vernieuwingen en toevoegingen aan onze locatie. In het voorjaar van 2020, worden wij het startpunt van div. wandel en fietsroutes. In Asten, Heusden en Ommel zijn prachtige fiets en wandelroutes uitgezet. Die u voortaan kunt starten en eindigen bij Innesto. Ook zijn hier mooie wandel en fiets arrangementen op samengesteld. Ontspannen in onze mooie natuur rondom Asten!

Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol 

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste feest locaties in de regio en heeft buiten dat twee privé terrassen en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven.

IETS TE VIEREN? De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos. Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen
beoordeeld met een 9,6

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:
woensdag t/m zondag
vanaf 16.00 uur 

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design 

Foto: Charlotte Fotografie Someren