La vita è bella! Onze passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Innesto is een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken. Een enthousiast keukenteam, die creativiteit en passie tot uiting kunnen brengen in onze keuken.

San Valentino | Valentijn 14 februari is de dag waarop de liefde gevierd wordt ! Verras uw geliefde met een romantisch diner op Valentijnsdag.

VALENTIJNS DINER
Met ons Valentijnsdiner kunt u romantisch tafelen op Valentijnsdag waarbij u volop kan genieten van de heerlijke gerechten en vooral van elkaar! Wij serveren u 4 gangen surprise met een keuze in het hoofdgerecht. €42,50 p.p. excl. dranken 

VALENTIJNS VERWEN ARRANGEMENT Even tijd voor elkaar! In ons verwen arrangement droomt u helemaal weg en geniet u van een onvergetelijk en romantisch diner. U zal worden ontvangen met een sprankelend glas prosecco, vervolgens presenteren wij u 4 heerlijke gerechten met passende wijnen. Als afsluiter kunt u kiezen uit koffie of thee met een liefdevolle zoetigheid. €62,50 p.p. incl. dranken

Innesto_Danny Driessen en Rene Verstappen

Ristorante

Innesto vlag

Een droom is werkelijkheid geworden. Onze gedeelde passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Wij staan garant voor gezelligheid, gastvrijheid en bourgondisch genieten! 

Een restaurant waar iedereen welkom is. INNESTO voelt als een hechte 'familie'. Bij INNESTO kan je ontspannen, heerlijk eten en drinken. Ruik de bomen en hoor de vogels.

Het genieten kan beginnen. La vita è bella!

Eerlijk, Bourgondisch & Smaakvol 

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste locatie in de regio en heeft buiten dat twee privé terrassen en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven.

Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen
beoordeeld met een 9,6

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:
woensdag t/m zondag
vanaf 16.00 uur 

Met carnaval zijn wij normaal geopend.

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design 

Foto: Charlotte Fotografie Someren