La vita è bella!
Onze passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair. Innesto is een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Naast de vele vlees- en visspecialiteiten mogen ook de pasta's en pizza's niet ontbreken.

Innesto_Danny Driessen en Rene Verstappen

Ristorante

Innesto vlag

Een droom is werkelijkheid geworden. Onze gedeelde passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal. Pure smaken met Italiaanse flair.

Een restaurant waar iedereen welkom is. Bij INNESTO kan je ontspannen, heerlijk eten en drinken. Ruik de bomen en hoor de vogels. Het genieten kan beginnen. La vita è bella!

BEKIJK HIER ONZE ACTUELE MENUKAART

9 augustus | Festa Italiana | Italiaanse avond  | 19.00uur
‘Onder het genot van de Italiaanse klanken zult u zich wanen in Italië’

Weddings & Events

Innesto vlag

Innesto is één van de mooiste locatie in de regio en heeft buiten dat een privé terras en riante parking. De keuken laat zich inspireren door seizoens- en streekproducten, eerlijk en dagvers, waardoor het team kan inspelen op uw wensen. Kom gerust eens kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken graag hoe wij uw event de juiste invulling kunnen geven.

Heeft u interesse in een feest, huwelijk, diner, ontvangst of een andere aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst.

Door TOP TROUWLOCATIES bruidsparen
beoordeeld met een 9,6

Reeweg 6
5721 PD Asten
Nederland

T 0493 69 24 06
F 0493 69 61 45
info@innesto.nl

Openingstijden:
woensdag t/m zondag
vanaf 16.00 uur 

• Gratis prive parking
• Ideaal gelegen vlakbij de A67
• Groot terras

© Innesto 2019   |   Ontwerp: Orange Design